Rekenen

Met mr. W.G. Jongbloed heeft U alle tijd voor Uw klanten en Uw bedrijf

De belastingconsulent uit Groningen en Haren voor Uw onderneming

Ondernemen op de meest plezierige manier betekent dat U geen omkijken heeft naar de boekhouding en administratieve verplichtingen. Kies als ondernemer daarom voor de deskundigheid van Mr. W.G. Jongbloed Belastingconsulent: de fiscaal jurist en adviseur voor Uw midden- en kleinbedrijf in Groningen en Haren.

Persoonlijke dienstverlening bij belastingaangiften

Dankzij Jongbloed Belastingconsulent uit Groningen en Haren heeft U meer tijd voor Uw bedrijf en bent U verzekerd van een goede administratie. De fiscaal jurist regelt voor U bijvoorbeeld de belastingaangiften, stelt jaarrekeningen op en verzorgt de totale boekhouding. De door U verdiende euro’s blijven verdiende euro’s en wordt U zo gunstig mogelijk door het belastingdoolhof geleid. Jongbloed Belastingconsulent is gespecialiseerd in fiscaal recht en belastingadvies voor mkb’s. Met de diensten en kennis van Mr. W.G. Jongbloed heeft U altijd een duidelijk in- en overzicht van Uw bedrijfssituatie.

Particulieren en stichtingen
Ook als U geen bedrijf heeft maar moeite heeft met belastingaangiften en andere zaken binnen het fiscaal recht, neemt U contact op met Mr. W.G. Jongbloed. De belastingconsulent is ook inzetbaar als U een verzoek heeft als particulier of stichting.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek. Mr. W.G. Jongbloed is het beste bereikbaar in de ochtenduren. Bel: 050-3146378. Is het voor U niet mogelijk om naar het kantoor te komen? Dan organiseert Mr. W.G. Jongbloed een bezoek bij U aan huis.

Over Mr. W.G. Jongbloed

Als fiscaal jurist kan ik U helpen met al Uw vragen betreffende het belastingrecht, jaarstukken, wetswijzigingen en voorheffingen. Na 5 jaar te hebben gewerkt op een accountantskantoor/belastingadviesbureau heb ik in 1992 mijn eigen bedrijf opgericht. Als belastingconsulent neem ik graag het administratieve werk van U, Uw onderneming of Uw stichting uit handen.

Fiscaal jurist Mr. W.G. Jongbloed: de belastingconsulent in Groningen en Haren